Culinair genieten met buurtgenoten

Dick en Truus in de Straatkamer waar het buurtdiner zal plaatsvinden

Blaarthermers zorgen voor Blaarthemers

Stichting Blaarthem is benaderd door Blaarthemers Dick en Truus Borgers. Zij willen graag koken voor mensen uit de wijk. Blij verrast door hun plannen hebben wij besloten de handen ineen te slaan. Dinsdag 12 april a.s. starten we samen met Truus en Dick deze uitdaging.

Samenwerking
Beiden zijn het mensen met een zeer warm hart en niet geheel onbelangrijk: Dick is getalenteerde kok en Truus een allerhartelijkst gastvrouw. Stichting Blaarthem ondersteunt op verschillende vlakken het initiatief.

Wekelijks (vooralsnog)
Het buurtdiner vindt eenmaal per week plaats op dinsdagmiddag van 15.30 uur tot ongeveer 19.30 uur. Vooralsnog, want we sluiten bij een enorm succes een tweede moment in de week niet uit!

Straatkamer
Dick en Truus zullen, afgewisseld, de ene keer een voorafje met hoofdgerecht serveren, de andere keer een hoofdgerecht en een dessert. Als binnenkomertje is er altijd koffie, thee, water of limonade, met iets lekkers.

Vers en gezond
De maaltijden zijn super vers, met gezonde groenten, goed vlees en eventueel fruit van het seizoen. Indien aangegeven zoutloos of halal, Andere dieetwensen zoals glutenvrij e.d. kunnen Truus en Dick helaas niet aan voldoen.

Eigen bijdrage
De eigen bijdrage voor deelname aan het buurtdiner is 5,- (vijf euro) per persoon per keer. Deelnemers dienen ook per keer aan te melden.

Doelgroep
Uiteraard vinden wij dat iedereen uit Blaarthem mee mag doen, maar omdat wij in de Fallastraat maximaal 10 gasten kunnen ontvangen richten wij ons nu in het bijzonder op de eenzame (jong/oud) kwetsbare, ouderen en alleenstaande ouderen in de wijk.

• Eigen bijdrage van €5 (vijf euro) per persoon per keer.
  • Aanmelden vooraf is verplicht voor elke keer dat u mee wilt eten.
  • Aanmelden voor een super lekker diner kan tot maandag 12.00 uur.
  • U kunt zich rechtstreeks aanmelden bij Truus en Dick telefoonnummer 06 51 92 62 86.
  • Na het diner kunt u de maaltijd contant à €5 voldoen bij Truus en Dick.

buurtdiner

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.