Fietstocht met barbecue

01/10/2022

Zalencentrum Eindhoven

Wij nodigen inwoners van Blaarthem van harte uit om deel te nemen aan de jaarlijkse fietstocht.

We vertrekken en eindigen bij Zalencentrum Eindhoven, Hoogstraat 297a. We hebben weer een prachtige nieuwe route die u alleen of gezamenlijk kunt fietsen. Onderweg zijn er twee stops om even te rusten en gezellig onder elkaar te zijn. Verzamelen vanaf 12.30 uur .De start is om 13.00 uur en de lengte is ca. 30 km. De barbecue is aansluitend.

Vanaf 4e deelnemer per huishouden gratis
Deelname kost € 7,50 per persoon is inclusief een goed verzorgde barbecue (drankjes daarbij voor eigen rekening). Wij rekenen maximaal € 22,50 kosten per huishouden. Indien u met meer dan drie bewoners van één adres in Blaarthem wilt deelnemen aan de fietstocht met barbecue, dan is dat vanaf de 4e deelnemer gratis. Deze extra deelnemer(s) dient u per e-mail aan te melden met naam en adres via info@stichtingblaarthem.nl. In verband met reservering van de barbecue is geen ticket of reservering géén deelname.

Doe gezellig mee
Wij hopen u te zien op 1 oktober voor de fietstocht en barbecue. Inschrijven kan t/m 24 september. Deelname is wel op eigen risico, wij kunnen als organisator vanzelfsprekend geen verantwoordelijkheid nemen voor de conditie en het gedrag van de deelnemers op de fiets en allen op de weg.

Betaling kan, na de digitale inschrijving hieronder (1 ticket per persoon), via een overboeking naar bankrekening NL91 RABO 0154 5340 64 t.n.v. Stichting Blaarthem onder vermelding FIETSTOCHT. Na ontvangst van uw betaling, krijgt u per e-mail een bevestiging van uw reservering.

Indien u op geen enkele manier de mogelijkheid heeft dit digitaal te verwerken neem dan contact op met de secretaris van Stichting Blaarthem, secretaris@stichtingblaarthem.nl.

Aanmelden voor deze activiteit

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.