Gestel Gezond

Dat een gezondere levensstijl leidt tot minder fysieke en mentale klachten is voor iedereen wel bekend. Maar de stap zetten naar een gezondere levensstijl blijkt in de praktijk voor velen toch lastig. Gestel Gezond is een samenwerkingsverband tussen mensen die als doel hebben de inwoners van Gestel te helpen bij een gezondere levensstijl. Meer bewegen, omgaan met stres, voldoende rust of gezonder eten zijn de thema’s waar veel aandacht voor is.

 

Aan de slag gaan met een gezondere levensstijl kan o.a. door Fitcoins te sparen met de app van It’s my life. Deze fitcoins kun je sparen door te wandelen of fietsen en kun je inwisselen voor gezonde producten of diensten in de buurt. Daarnaast worden er ook gezonde levensstijl trajecten aangeboden door Eindhoven Vitaal waarbij thema’s als gezonde voeding, omgaan met stress en voldoende beweging aan bod komen.

 

Zit hier ook een thema bij waar jij mee aan de slag wilt gaan of wil je sparen voor Fitcoins? Kijk dan eens op www.gestelgezond.nl of de Facebookpagina Gestel Gezond voor meer informatie over hoe jij de eerste stap kunt zetten!