Her-bebouwing Laagstraat nummer 414 t/m 424

Beste wijkbewoners,

bijgevoegd de presentatie van  SCHEPERS vastgoed welke een impressie geeft betreft de herontwikkeling op het voormalig terrein van o.a. de hobbywinkel en DHZ garage aan de Laagstraat / Fallastraat.

Het betreft een eerste impressie en is dus zeker nog niet definitief

het zijn twee bijlagen, nl. de Omgevingsdialoog Laagstraat 414-428, Eindhoven – Definitief en een Eerste ontwerp impressie.

2 Reacties

 1. L van Dijk

  Hai,

  De buren van de Laagstraat hebben Schepers gevraagd om uitleg over de auto parkeergelegenheid, de fiets parkeergelegenheid, de stijl van de bouw, de balkons die direct in onze slaapkamers gaan uitkijken, en nog meer, en Schepers heeft gezegd hier niets aan te gaan doen.
  Zodra hier een besluit is genomen door de gemeente, zouden we graag bezwaar aantekenen, zeker omdat het plan dat nu bij de gemeente ligt voor 70 woningen is, en als zodanig nooit met de buurt besproken is.
  Wanneer kan iemand van ons eens langskomen om te praten over het bezwaar dat wij willen indienen? Zodat het zo breed mogelijk gedragen gaat worden?

  Antwoord
  • Voorzitter

   Dag Leontine,
   dank je voor het bericht en natuurlijk kunnen jullie of jij altijd een afspraak maken met het bestuur om te kijken wat verstandig is.
   Maak een afspraak via secretaris@stichtingblaarthem.nl met voorkeur woensdagmiddag 14.00 uur of donderdagmiddag 14.00 uur
   met Blaarthemse groet,
   Bestuur SB

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *