Nieuws

Buurtpreventie

INBRAAKPREVENTIE

 

De gemeente Eindhoven komt deze winter weer met een uitgebreide Donkere Dagen campagne, gericht op inbraakpreventie. Niet alleen om mensen waakzaam te maken, maar vooral ook om het aantal inbraken terug te dringen.

 

De wintertijd staat nog steeds gelijk aan inbraaktijd. Piekmomenten liggen in de weken rond de feestdagen. Hoewel de meeste mensen wel snappen dat er meer inbraken plaatsvinden als het (vroeger) donker is, is het toch nodig om hier elk jaar weer opnieuw aandacht voor te vragen. Voorkomen is beter dan genezen!

Blaarthemse lentewandeling

Doe mee met de Blaarthemse lentewandeling voor het hele gezin

op zaterdag 30 maart.

 

Inwoners van Blaarthem worden van harte uitgenodigd voor een gezamenlijke wandeling. We vertrekken en eindigen bij het Paviljoen Genneper Parken. De start is om 10.00uur en de lengte is ongeveer 8km.

Zoals gebruikelijk wordt u na afloop van de wandeling getrakteerd op een kopje thee/koffie met gebak of een broodje.

Aanmelden hoeft niet.

kaartenavond 2019

 

 

De kaartavonden zijn niet alleen heel gezellig maar u komt, tijdens het spelen van een potje kaart, ook in contact met buurtbewoners, met wellicht mooie vriendschappen tot gevolg. Wij vragen een eigen bijdrage om mee te spelen, deze bedraagt 1€ per avond. Koffie en thee worden u aangeboden door Stichting Blaarthem en voor de 'beste spelers per blok' is er ook een leuke attentie. De speeldata op een rijtje:

Uitnodiging: Veiligheidsgesprek Blaarthem

 

Beste inwoners van Blaarthem,

Wat vindt u van uw woonomgeving? Voelt u zich prettig op straat? Durft u (vermoedens van) misstanden te melden, en weet u dan waar u terecht kan? Graag gaan we met u in gesprek over alles wat te maken heeft met leefbaarheid en veiligheid  in Blaarthem. We nodigen u daarom van harte uit voor een gesprek op dinsdag 25 september van 20.00 – 21.30 uur in Zalencentrum Eindhoven, Hoogstraat 297/297A.

Waarom een gesprek over veiligheid en leefbaarheid?

Pagina's

Aankomende activiteiten