Buurtpreventie

INBRAAKPREVENTIE

De gemeente Eindhoven komt deze winter weer met een uitgebreide Donkere Dagen campagne, gericht op inbraakpreventie. Niet alleen om mensen waakzaam te maken, maar vooral ook om het aantal inbraken terug te dringen.

De wintertijd staat nog steeds gelijk aan inbraaktijd. Piekmomenten liggen in de weken rond de feestdagen. Hoewel de meeste mensen wel snappen dat er meer inbraken plaatsvinden als het (vroeger) donker is, is het toch nodig om hier elk jaar weer opnieuw aandacht voor te vragen. Voorkomen is beter dan genezen!

kaartavond 2020

De kaartavonden zijn niet alleen heel gezellig! U komt, tijdens het spelen van een potje kaarten, ook in contact met buurtbewoners, met wellicht mooie contacten en vriendschappen tot gevolg. Wij vragen u een eigen bijdrage om mee te spelen. Deze bedraagt 1€ per avond. Koffie en thee worden u aangeboden door Stichting Blaarthem en voor de ' beste spelers per blok ' is er ook een leuke attentie. Zie de agenda voor de data's van deze gezellige avonden.

Uitnodiging: Veiligheidsgesprek Blaarthem

Beste inwoners van Blaarthem,

Wat vindt u van uw woonomgeving? Voelt u zich prettig op straat? Durft u (vermoedens van) misstanden te melden, en weet u dan waar u terecht kan? Graag gaan we met u in gesprek over alles wat te maken heeft met leefbaarheid en veiligheid  in Blaarthem. We nodigen u daarom van harte uit voor een gesprek op dinsdag 25 september van 20.00 – 21.30 uur in Zalencentrum Eindhoven, Hoogstraat 297/297A.

Waarom een gesprek over veiligheid en leefbaarheid?

Doe mee met de Blaarthemse zomerfietstocht, aansluitend barbecue

Stichting Blaarthem heeft weer een prachtige fietstocht uitgezet (ruim 30 km.).

Echt de moeite waard.
De tocht wordt afgesloten met een barbecue en wordt gehouden op

zaterdag 7 juli aanstaande.

Vertrek om 11.00 uur vanaf het parkeerterrein naast de Lambertuskerk aan de Hoogstraat (verzamelen tussen 10.30-11.00 uur).
Aansluitend vindt een gezellige barbecue plaats bij Zalencentrum Eindhoven,

Hoogstraat 297a, eveneens gelegen naast de kerk.

Aankomende activiteiten