Susan Stettler

Sinds 2020 woon ik samen met mijn man en zoon in het Eindhovense Blaarthem. Een buurt waar wij ons al snel welkom en op ons gemak voelden. Na een oproep voegde ik mij bij de Werkgroep Verkeer, waar ik al snel in contact kwam met Stichting Blaarthem. Aangezien ik graag meer voor de buurt wilde betekenen, besloot ik mij als bestuurslid bij de stichting aan te sluiten.

Naast mijn rol als bestuurslid met bijbehorende taken, houd ik mij bezig met de marketing en communicatie van de stichting en de coördinatie van onze informele taallessen (TaalLokaal). Ook schuif ik vrijwel wekelijks als vrijwilliger aan tijdens een van de lessen. Het zijn de twee uren in de week die mij toch wel de meeste energie geven!

Buiten de stichting ben ik werkzaam als Manager marketing en communicatie voor Uniek Kind & Jeugdpraktijken. Verder ben ik graag creatief bezig met papier en inkt, doe ik aan fotografie en ben ik naast enorm Star Wars-fan ook verzot op Lego.

Mocht u met mij contact op willen nemen dan kan dat susan@stichtingblaarthem.nl

Met Blaarthemse groet,

Susan