Uitnodiging: Veiligheidsgesprek Blaarthem

 

Beste inwoners van Blaarthem,

Wat vindt u van uw woonomgeving? Voelt u zich prettig op straat? Durft u (vermoedens van) misstanden te melden, en weet u dan waar u terecht kan? Graag gaan we met u in gesprek over alles wat te maken heeft met leefbaarheid en veiligheid  in Blaarthem. We nodigen u daarom van harte uit voor een gesprek op dinsdag 25 september van 20.00 – 21.30 uur in Zalencentrum Eindhoven, Hoogstraat 297/297A.

Waarom een gesprek over veiligheid en leefbaarheid?

Werken aan een buurt waar je je fijn en veilig voelt. Dat doen we graag samen met u en onze partners. We willen graag informatie en ervaringen van bewoners verzamelen, en we maken ook gebruik van gegevens uit allerlei onderzoeken. Zo bepalen we samen wat er speelt en vooral ook: wat we gaan doen. Het zijn activiteiten om problemen op te lossen, maar ook om nieuwe problemen te voorkomen.

Opzet van het gesprek

We gaan het gesprek aan met inwoners uit Blaarthem en halen verhalen op hoe veiligheid wordt ervaren. Tijdens de avond krijgt u meer informatie over aanpak van leefbaarheid en veiligheid in Blaarthem en horen wij graag wat u belangrijk vindt voor de veiligheidsaanpak. Hoe ervaren jullie de buurt, wat kan beter etc.

Wilt u deelnemen aan het gesprek?

Wij stellen uw deelname zeer op prijs. Wilt u meepraten op dinsdag 25 september om 20.00 uur, meldt u zich aan bij gebiedscoördinator van de gemeente Eindhoven in Blaarthem,  Ercan Akyüz; e.akyuz@eindhoven.nl of via telefoonnummer 06-18347828. In de flyer bij deze mail leest u meer over het werken aan leefbaarheid en veiligheid in Gestel.

 

Met vriendelijke groet,

 

Ton Overkamp

Projectleider Veiligheid Gestel

Gemeente Eindhoven