Wilma Cuppen

Hallo beste mensen,

mijn naam is Wilma. Ik woon met veel plezier al 40 jaar in een woning in de Offenbachlaan.

Ik heb leuke buren en wij staan klaar voor elkaar. Wij zijn er voor elkaar als de nood aan de man komt maar overlopen elkaar niet. Sinds start van het buurtpreventie team ben ik hiervan lid geworden om mijn steentje bij te dragen voor meer saamhorigheid en veiligheid in de wijk. Tevens ben ik schone buurt coach geworden in onze wijk om de mensen proberen te motiveren om geen illegaal afval bij de ondergrondse containers bij te plaatsen. Ik hoop dat dit een positief effect gaat brengen.

Als bestuurslid van stichting Blaarthem willen we graag, indien mogelijk, leuke activiteiten organiseren voor alle mensen in onze wijk om zo verbroedering te krijgen van de wijkbewoners.

U kunt met mij of het bestuur contact opnemen via een email naar info@stichtingblaarthem.nl.

Wilt u rechtstreeks met mij in contact komen, stuur dan een email naar wilma@stichtingblaarthem.nl.

Blaarthemse groet,

Wilma